Metsästäjän Erikoisliike Olkkonen Oy
Kaikki tarvittava metsästykseen - Ja enemmän.

Yhteydenottolomake / Puh. 08-761 831 / e-mail: myynti@olkkonen.fi

Ampumatuet

Äärimmäistä vakautta tarvittaessa, on aseen oikeanlainen tukeminen tärkeää. Jos kiinteä tuki puuttuu, on vaikeaa osua kaukana olevaan kohteeseen. Eri muuttujien kuten heikon näkyvyyden ja liikkuvan kohteen takia et voi välttämättä olla varma onko tähtäimesi oikein kohdistettu, jos käytössäsi ei ole ampumatukea. Ampumatuki on varsinkin silloin hyvä, jos metsästys tai ampumaharrastus on vasta aluillaan.

Riippumatta siitä, mitä metsästät tai kuinka tarkka olet ampuessasi, vakaa lepo auttaa aina olemaan tarkempi. Monissa tilanteissa, joissa tarvitaan tarkkoja pitkän matkan laukauksia, ovat ampumakepit hyvä lisävaruste.

Jos tarkoituksena on voittaa eriä penkkiammunnassa, kannataa sijoittaa laadukkaaseen etuampumatukeen, joka vaimentaa rekyyliä ja pitää aseen tuettuna. Pehmeä etuampumatuki, joka on valmistettu esimerkiksi nahasta, suojaa aseen etutukkia naarmuilta tuelta ammuttaessa. Jos etutukki on jo päässyt naarmuuntumaan, ei hätää, voit tutustua verkkokauppamme tukkivalikoimaan. Voit ostaa meiltä myös poskipakan parantaaksesi katselinjaasi.

Ampumatuet
Näytä suodattimet
Loading...