Metsästäjän Erikoisliike Olkkonen Oy
Kaikki tarvittava metsästykseen - Ja enemmän.

Yhteydenottolomake / Puh. 08-761 831 / e-mail: myynti@olkkonen.fi
Yritys

Metsästäjän erikoisliike Olkkonen OyMetsästäjän erikoisliike Olkkonen Oy on saanut alkunsa Raimo Olkkosen harrastustoiminnan pohjalta. Alkuun Raimo teki kotonaan Möttösperällä kilpailuluoteja ja latasi patruunoita itselleen. Kysyntää tuli myös muualta, jolloin kaupanteko kotoa käsin alkoi. Ajan ja kysynnän myötä valikoima laajeni aseisiin ja muihin tuotteisiin. 

Liiketoiminta kasvoi vähitellen ja 1994 toiminimi muuttui osakeyhtiöksi. Tuli myös aika, jolloin Raimo mietti, jatkaako toimintaa vai lopettaako sen. Valinnan helpoksi teki Jukka poika, joka tuli mukaan liiketoimintaan ja yrityksen laajentuminen alkoi. 

Vuonna 2005 Raimo ja Jukka poika avasivat liikkeen Haapajärven keskustaan ja 2006 Marko Kulmala aloitti täysipäiväisenä työntekijänä. Tällä hetkellä yritys työllistää neljä työntekijää Raimon ja Jukka pojan lisäksi. Yrityksen tärkeimpänä tavoitteena on tarjota laadukkaita tuotteita ja mahdollisimman hyvää ja asiantuntevaa palvelua metsästys- ja ampumaharrastajille sekä kaikille erähenkisille ihmisille. 


Loading...