Metsästäjän Erikoisliike Olkkonen Oy
Kaikki tarvittava metsästykseen - Ja enemmän.

Yhteydenottolomake / Puh. 08-761 831 / e-mail: myynti@olkkonen.fi
Toimitusehdot ja maksutavat


Toimitusehdot:


Tuotteiden hinnat 

Tuotteiden hinnat sisältävät kulloisestakin tuotteesta voimassa olevan alv-%. Maksu suoritetaan Euro valuutassa. Pidätämme oikeuden hintojen, sekä tilaus- ja toimitusehtojen muuttumiseen tilauskohtaisesti. Jos jonkin tuotteen saatavuus loppuu tai pitkittyy kohtuuttomasti, pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta toimituksen nopeuttamiseksi. Halutessasi lähetämme tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostilla. Jos haluat tilausvahvistuksen, ilmoita siitä tilauksen lisätietokentässä. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamisen tilauksen yhteydessä. Sopimus syntyy tilausvahvistuksen yhteydessä tai tilauksen saavuttua järjestelmäämme. 

Mikäli hinnoissa on selkeä hinnoittelu tai järjestelmä virhe tai tuotteiden lukumäärä on väärä, pidätämme oikeuden olla toimittamatta tuotteita. Tälläisessa tilanteessa otamme yhteyttä tilaajaan neuvottelua varten. 

Tilauksen loppusummaan lisätään kiinteät toimituskulut toimitus- ja maksutavan mukaan. 

Toimituskulut ja tavat: 

Toimituskulut:

0-60€ tilauksiin: 5€
60,01-119,99€ tilauksiin: 2,90€
Yli 120€ tilauksiin: 0€

Maksutavat:1) Postiennakko 
Postipaketit lähetetään tilaajan valitsemaan postin toimipisteeseen. Maksu tapahtuu vasta postissa tuotetta noudettaessa. 

2) Verkkomaksu 
Vastaanotamme Suomen verkkomaksujen kautta verkkomaksut yleisimpien pankkien verkkopankeista. 

3) Ennakkomaksu 
Tuotteet on mahdollista maksaa etukäteen, joko kokonaan tai varausmaksun osalta. Tästä maksutavasta on aina sovittava ennakkoon myyjän kanssa. 

4) Maksu noudon yhteydessä 
Voit tehdä tilauksen verkkokaupastamme ja noutaa sen myymälästämme. Maksu tapahtuu kun noudat tilauksen


Lasku ja tililuotto


Maksupalvelutarjoaja
 
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
 
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Huom! Laskuttaja on luotonantaja. Älä maksa ostostasi suoraan Olkkosen tilille.

5) Korttimaksu - Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express

6) Mobilepay

7) Joustoluotto - Valittaessa "Verkkopankki tai lasku" maksutavan pääset valitsemaan Joustoluotto maksutavan.  

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Toimitustavat:


1) Matkahuolto Bussipaketti - Paketti toimitetaan lähimpään matkahuollon määräasemalle

2) Matkahuolto Lähellä-paketti
- Tilaus toimitetaan tilaajan valitsemaan matkahuollon toimipisteeseen.  Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Lähellä-paketin maksimipaino on 30 kg, tilauksen ylittäessä tämän toimitetaan tilaus Matkahuollon toimipisteeseen.

3) Postipaketti
- Paketti lähetetään tilaajan valitsemaan postin toimipisteeseen.

4) Nouto myymälästä
- Voit noutaa tilauksesi myymälästämme Haapajärveltä.  

Verkkokauppamme ei ymmärrä täysin tuotteiden kokoja. Voimme toimittaa postipakettina tilatun tuotteen kirjeitse postilaatikkoon, jos se on tuotteen koon puolesta mahdollista. Mikäli tilaamasi tuotteet eivät mahdu pakettiautomaattiin, tilauksesi toimitetaan Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen.

Toimitustavat ja vaatimukset:

Aseet, patruunat ja nallit toimitamme ainoastaan matkahuollolla. 

Aseet:

Aseiden toimittamista varten tarvitsemme kyseistä asetyyppiä vastaavan aseen voimassa olevan hankkimisluvan kaikki neljä (4) osaa allekirjoitettuna meille ennen toimittamista. Toimitamme aseen ja luvat asianmukaisesti täytettynä sovitulla toimitustavalla eli Matkahuolto tai nouto myymälästä. Pääsääntöisesti aseet toimitetaan aina jälkivaatimuksella/bussiennakolla henkilöllisyyden toteamista varten.

Toimita aseenhankintaluvan meille postitse. Halutessasi voit lähettää luvat kirjattuna kirjeenä, jolloin kirjeen kulkua pystyy seuraamaan lähetystunnuksella.

Luvat voi lähettää meille osoitteeseen:

Raimo Olkkonen Oy
Puistokatu 33
85800 Haapajärvi
0406682063


Patruunat:

Patruunalähetyksien toimitustapa on matkahuolto.  Jokaisen patruunatilauksen yhteydessä tarvitsemme aina kopion aseenkantoluvasta tai patruunoiden 
hankkimisluvasta ja henkilöllisyystodistuksesta. Ei väliä kuinka lyhyt/pitkä aika edellisestä tilauksesta on. 
Kopiot/kuvan aseenkantoluvasta sekä kopio/kuva voimassa olevasta henkilöllisyystodistuksesta toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen myynti@olkkonen.fi  


Nallit:

Patruunoiden sytytysnallien hankkijalta edellytetään 18vuoden ikää = kopio/kuva henkilöllisyystodistuksesta meille. Toimitus tapahtuu Matkahuollolla.

Ruudit: 

Myymme ruutia vain noutona myymälästä toimitustavalla

Toimitusaika: 

Varastotuotteet: 1-3 työpäivää. Tuotteet jotka ovat "saatavilla" verkkokaupassamme löytyvät varastosta. Pyrimme toimittamaan tuotteet aina mahdollisimman nopeasti ja verkkokauppamme saldot pitävät 99 prosenttisesti paikkaansa. Virhetilanteessa ilmoitamme asiakkaalle viipymättä ja sovimme joko korvaavan tuotteen tai rahojen palautuksen asiakkaalle.

Toimitustuotteet:

Toimitusaika ilmoitetaan tuotetietojen yhteydessä 

Mikäli lähetystä tai yhteyden ottoa ei kuulu 1 viikon kuluttua, ole hyvä ja ota yhteyttä liikkeeseemme. 

Asiakaspalautukset:

Tuotteilla on 14 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä ehjässä myyntikuntoisessa pakkauksessa sekä palautettavissa tuotteissa tulee olla tuotelaput ja hintalaput kiinni. Huomioithan, että esim. kenkälaatikko on kenkien myyntipakkaus, eikä sitä näin ollen voi käyttää postitus pakettina.  
Asiakaspalautusta varten saat ohjeet soittamalla 08-761 831 tai myynti@olkkonen.fi 

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tai viallinen tuote, tulee tästä ilmoittaa viipymättä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse myynti@olkkonen.fi tai puhelimitse 08-761 831

Asiakaspalautukset Matkahuollon kautta:
Matkahuollon palautustunnuksemme: 9518926

Muut: 

Noudatamme toiminnassamme kuluttajasuojaliitonohjeita sekä Suomen lakia


Loading...