Metsästäjän Erikoisliike Olkkonen Oy
Kaikki tarvittava metsästykseen - Ja enemmän.

Yhteydenottolomake / Puh. 08-761 831 / e-mail: myynti@olkkonen.fi
Toimitusehdot ja maksutavat


Toimitusehdot:


Tuotteiden hinnat 

Tuotteiden hinnat sisältävät kulloisestakin tuotteesta voimassa olevan alv-%. Maksu suoritetaan Euro valuutassa. Pidätämme oikeuden hintojen, sekä tilaus- ja toimitusehtojen muuttumiseen tilauskohtaisesti. Jos jonkin tuotteen saatavuus loppuu tai pitkittyy kohtuuttomasti, pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta toimituksen nopeuttamiseksi. Halutessasi lähetämme tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostilla. Jos haluat tilausvahvistuksen, ilmoita siitä tilauksen lisätietokentässä. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamisen tilauksen yhteydessä. Sopimus syntyy tilausvahvistuksen yhteydessä tai tilauksen saavuttua järjestelmäämme. 

Mikäli hinnoissa on selkeä hinnoittelu tai järjestelmä virhe tai tuotteiden lukumäärä on väärä, pidätämme oikeuden olla toimittamatta tuotteita. Tällaisessa tilanteessa otamme yhteyttä tilaajaan neuvottelua varten. 

Tilauksen loppusummaan lisätään kiinteät toimituskulut toimitus- ja maksutavan mukaan. 

Toimituskulut ja tavat: 

Toimituskulut:

0-60€ tilauksiin: 5€
60,01-119,99€ tilauksiin: 2,90€
Yli 120€ tilauksiin: 0€
Matkahuolto Kotijakelu 19,90€ (Kotijakelu paketin hinta on aina 19,90€, huolimatta tilauksen loppusumman suuruudesta)

Maksutavat:1) Postiennakko 
Postipaketit lähetetään tilaajan valitsemaan postin toimipisteeseen. Maksu tapahtuu vasta postissa tuotetta noudettaessa. 

2) Verkkomaksu 
Vastaanotamme Suomen verkkomaksujen kautta verkkomaksut yleisimpien pankkien verkkopankeista. 

3) Ennakkomaksu 
Tuotteet on mahdollista maksaa etukäteen, joko kokonaan tai varausmaksun osalta. Tästä maksutavasta on aina sovittava ennakkoon myyjän kanssa. 

4) Maksu noudon yhteydessä 
Voit tehdä tilauksen verkkokaupastamme ja noutaa sen myymälästämme. Maksu tapahtuu kun noudat tilauksen


Lasku ja tililuotto


Maksupalvelutarjoaja
 
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
 
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Huom! Laskuttaja on luotonantaja. Älä maksa ostostasi suoraan Olkkosen tilille.

5) Korttimaksu - Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express

6) Mobilepay

7) Resurs bank -luotto

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi 

Valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

-      30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään

-      Ei avausmaksua, ei korttia eikä piilokuluja

-      Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon

-      Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää helposti myös tuleviin ostoksiisi

Voit tehdä hakemuksen alla olevasta linkistä, minkä jälkeen voit asioida myymälässä tai verkkokaupassa. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä.

HAE LUOTTOA TÄSTÄ

Näet luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti.

Entäpä kustannukset?

MAKSUVAIHTOEHTO

VUOSIKORKO

LUOTTOKULU/KK

30–60 pv

0 %

0 €

12 kk

0 %

 

0,28 %/kk luottorajasta,

kuitenkin enintään 12,50 €/kk.

36 kk

12,90 %

60 kk

15,00% + KSL viitekorko*

Onko sinulla jo tili?
Muistathan hyödyntää myös Resurs online bankiasi, josta näet mm. tilisi saldon: Kirjaudu online bankiin tästä.
Jäikö jokin mietityttämään?

* KSL viitekorolla tarkoitetaan kuluttajansuojalaissa viitattua korkolain 12 §:n mukaista viitekorkoa, jonka Suomen Pankki julkistaa kahdesti vuodessa ja joka on voimassa 6 kuukautta kerrallaan. Sovellettava viitekorko voi olla enintään 5 % eli luoton vuosikorko voi olla enintään 20 %, kuten kuluttajansuojalaissa säädetään.

Esimerkkiostos: 1500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Luottokulu/kk: 5,60 €. Todellinen vuosikorko: 4,01 %. Luoton kustannukset: 61,60 €. Maksettava yhteensä: 1562 €. Osamaksuerä/kk: 130,60 €, 12 erää. Luottokulu on 0,28 %/kk sovitusta luottorajasta, kuitenkin enintään 12,50 €/kk. Luottokulu veloitetaan kuukausilaskuilla. Erä ja Urheilu -tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2000 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotto ei ole käytössä Ahvenanmaalla. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää rahoituskumppanistamme Resursista täältä. 


Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: linkki korotushakemukseenOta yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.


Toimitustavat:


1) Matkahuolto Bussipaketti - Paketti toimitetaan lähimpään matkahuollon määräasemalle. 

2) Matkahuolto Lähellä-paketti
- Tilaus toimitetaan tilaajan valitsemaan matkahuollon toimipisteeseen.  Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Lähellä-paketin maksimipaino on 30 kg, tilauksen ylittäessä tämän toimitetaan tilaus Matkahuollon toimipisteeseen.

3) Matkahuolto Kotijakelu - Matkahuollon Kotijakelussa paketti kuljetetaan vastaanottajan ovelle. Toimitusaika sovitaan vastaanottajan kanssa etukäteen ja toimitus voi olla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

3) Postipaketti
 - Paketti lähetetään tilaajan valitsemaan postin toimipisteeseen.

4) Postipaketti automaattiin - Paketti lähetetään tilaajan valitsemaan postin pakettiautomaattiin. Pakettiautomaattiin ei voida lähettää ulottuvuudeltaan yli 60cm x 36cm x 60cm suurempia ja / tai yli 25kg painavia paketteja

5) Posti Pikkupaketti - Lähetys toimitetaan tilaajan postiluukkuun - tai laatikkoon muun postin mukana. (Huom. lähetyksen enimmäiskoko saa olla 35 x 25 x 3cm, 2kg. Jos paketin koko ylittyy, vaihdamme toimitustavaksi postipaketin. Tällä hetkellä verkkokauppa ei osaa piilottaa pikkupaketti valintaa ostoskorista, jos tuotteiden koko ylittää pikkupaketin sallitun koon. )

6) Nouto myymälästä
- Voit noutaa tilauksesi myymälästämme Haapajärveltä.  

Verkkokauppamme ei ymmärrä täysin tuotteiden kokoja. Voimme toimittaa postipakettina tilatun tuotteen kirjeitse postilaatikkoon, jos se on tuotteen koon puolesta mahdollista. Mikäli tilaamasi tuotteet eivät mahdu pakettiautomaattiin, tilauksesi toimitetaan Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen.

Toimitustavat ja vaatimukset:

PATRUUNAT, ASEET JA NALLIT
Patruunat, aseet ja nallit toimitetaan ainoastaan Matkahuollon Kotijakeluna tai jakopaketti lähetyksenä sekä henkilökohtaisena luovutuksena. 
Toimituksen hinta on 19,90€

Aseet:

Aseiden toimittamista varten tarvitsemme kyseistä asetyyppiä vastaavan aseen voimassa olevan hankkimisluvan kaikki neljä (4) osaa allekirjoitettuna meille ennen toimittamista. Toimitamme aseen ja luvat asianmukaisesti täytettynä sovitulla toimitustavalla eli Matkahuolto Kotijakelu tai Jakopaketti henkilökohtaisella luovutuksella tai nouto myymälästä. 

Toimita aseenhankintaluvan meille postitse. Halutessasi voit lähettää luvat kirjattuna kirjeenä, jolloin kirjeen kulkua pystyy seuraamaan lähetystunnuksella.

Luvat voi lähettää meille osoitteeseen:

Raimo Olkkonen Oy
Puistokatu 33
85800 Haapajärvi
0406682063


Patruunat:

Patruunalähetyksien toimitustapa on matkahuolto jakopaketti tai Kotijakelu.  Jokaisen patruunatilauksen yhteydessä tarvitsemme aina kopion aseenkantoluvasta tai patruunoiden 
hankkimisluvasta ja henkilöllisyystodistuksesta. Ei väliä kuinka lyhyt/pitkä aika edellisestä tilauksesta on. 
Kopiot/kuvan aseenkantoluvasta sekä kopio/kuva voimassa olevasta henkilöllisyystodistuksesta toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen myynti@olkkonen.fi  


Nallit:

Patruunoiden sytytysnallien hankkijalta tilauksen yhteydessä tarvitsemme aina kopion aseenkantoluvasta ja henkilöllisyystodistuksesta. Toimitus tapahtuu Matkahuollolla Jakopakettina tai kotijakeluna.

Ruudit: 

Myymme ruutia vain noutona myymälästä toimitustavalla

Toimitusaika: 

Varastotuotteet: 1-3 työpäivää. Tuotteet jotka ovat "saatavilla" verkkokaupassamme löytyvät varastosta. Pyrimme toimittamaan tuotteet aina mahdollisimman nopeasti ja verkkokauppamme saldot pitävät 99 prosenttisesti paikkaansa. Virhetilanteessa ilmoitamme asiakkaalle viipymättä ja sovimme joko korvaavan tuotteen tai rahojen palautuksen asiakkaalle.

Toimitustuotteet:

Toimitusaika ilmoitetaan tuotetietojen yhteydessä 

Mikäli lähetystä tai yhteyden ottoa ei kuulu 1 viikon kuluttua, ole hyvä ja ota yhteyttä liikkeeseemme. 

Asiakaspalautukset:

Tuotteilla on 14 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä ehjässä myyntikuntoisessa pakkauksessa sekä palautettavissa tuotteissa tulee olla tuotelaput ja hintalaput kiinni. Huomioithan, että esim. kenkälaatikko on kenkien myyntipakkaus, eikä sitä näin ollen voi käyttää postitus pakettina.  
Asiakaspalautusta varten saat ohjeet soittamalla 08-761 831 tai myynti@olkkonen.fi 

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tai viallinen tuote, tulee tästä ilmoittaa viipymättä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse myynti@olkkonen.fi tai puhelimitse 08-761 831

Asiakaspalautukset Matkahuollon kautta:
Matkahuollon palautustunnuksemme: 9518926

Muut: 

Noudatamme toiminnassamme kuluttajasuojaliitonohjeita sekä Suomen lakia


Loading...