Ostoskori
Toivelista

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Raimo Olkkonen Oy
Puistokatu 33
85800 Haapajärvi
puh. 08-761 831
Y-tunnus: 1031490-0


2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.


3. Rekisterin nimi

Raimo Olkkonen Oy:n asiakas-, tilaus-, laskutus-, ja markkinointitietorekisteri


4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja Raimo olkkonen Oy:n oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, Raimo Olkkonen Oy:n ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Raimo Olkkonen Oy:n viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.


5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:
  • - Nimi
  • - Sähköpostiosoite
  • - Matkapuhelinnumero
  • - Yritys ja asema
  • - Yrityksen osoitetiedot
Raimo Olkkonen Oy käyttää sivustoillaan evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Evästeet ovat pieniä, selaimen pyynnöstä käyttäjän tietokoneelle lähetettäviä ja siellä säilytettäviä tekstitiedostoja. Evästeet voi kieltää säätämällä selaimen asetuksia.


6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan Raimo Olkkonen Oy:n asiakastietojärjestelmästä, myymälässä tai muussa asiakaspalvelussa saaduista tiedoista jotka asiakas itse ilmoittaa.


7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.


8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.


9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Raimo Olkkonen Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.


10. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.